کسب رتبه سوم پژوهش های کاربردی جشنواره بین المللی خوارزمی

دستاوردهای اعضای هیأت علمی
کسب رتبه سوم پژوهش های کاربردی جشنواره بین المللی خوارزمی

به گزارش خبرگزاری ایسنا، دستگاه ساخته شده شامل دو رک مخابراتی و تغذیه است و دارای ویژگی‌هایی چون استفاده از مواد جاذب مواد مغناطیسی و رسیدن به سامانه مقاوم در مقابل تشعشعات بیرونی، طراحی سینتی‌ سایزر دو کانال باند 30 با فرکانس 6.5 گیگاهرتز است.

در سی‌امین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، از 19 نفر از برگزیدگان این دوره با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری قدردانی شد.

جشنواره بین المللی خوارزمی با نگاه ملی برای شناسایی و معرفی بهترین و موثرترین پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و طرح‌های توسعه‌ای، اختراع و نوآوری هر ساله صدها طرح داخلی را به میدان رقابت می‌کشاند و علاوه بر آن به دلیل جایگاه و اعتبار علمی در گستره بین‌المللی سبب شده تا 200 دانشمند صاحب‌ نام خارجی و ایرانی مقیم خارج برای حضور در این مراسم به ایران سفر کنند و از این طریق زمینه‌های متعددی برای همکاری، تبادل‌نظر و تعاملات علمی پژوهشگران، دانش‌پژوهان و فناوران کشور فراهم کند.