فرم همکاری تدریس در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۹

• خواهشمند است قبل از تکمیل فرم به نکات زیر توجه فرمایید (راهنمای مربوط به هر بخش توسط آیکون قابل مشاهده می‌باشد): - استادان محترمی که روال تعیین کد شناسه تدریس یا کد استادی ایشان به اتمام نرسیده است، در قسمت شناسه تدریس ۱۵ رقم صفر و در قسمت کد استادی ۴ رقم صفر وارد نمایند. همچنین در قسمت نقطه نظرات و پیشنهادات اشاره نمایند در چه مرحله‌ای از اخذ کد یا شناسه می‌باشند. - اخذ کد استادی و شناسه تدریس برای استادان جدید الزامیست (توضیحات در راهنمای فیلدهای مربوطه). - با توجه به برگزاری جلسات شورای گروه‌ها، جلسات دفاع پروژه و سخنرانی‌های پژوهشی در روزهای سه‌شنبه (ساعت ۱۶-۱۸:۳۰)، پیشنهاد می‌شود اعضای محترم هیأت علمی این روز را در برنامه هفتگی خود لحاظ نمایند. - قرار دادن دو فضای خالی (گپ) در برنامه ترمی برای اعضای محترم هیئت علمی، جهت حضور در دفتر و پاسخگویی به دانشجویان الزامی می‌باشد.
    0
  • مشخصات استاد
    1
  • نام*نام کامل به فارسی
    2
  • نام خانوادگی*درج فامیل به فارسی
    3
  • شناسه تدریس*کد 15 رقمی دانشگاه آزاد
    4
  • کد استادی*کد استاد در واحد یادگار امام (ره) شهرری
    5
  • گروه آموزشی*تاکنون کدامیک از گروه‌های آموزشی متولی برنامه‌ریزی دروس ترم‌های قبل شما بوده است؟
    6
  • رشته تحصیلی*
    7
  • مدرک تحصیلی*
    8
  • تطابق دو مدرک تحصیلی آخر*آیا رشته تحصیلی دو مقطع آخر، هر دو از گرایش‌های مهندسی برق می‌باشد؟
    تطابق دارد
    تطابق ندارد
    9
  • تلفن همراه*مثال: 09xxx
    10
  • کد ملی*مثال: ۰۰۶۱۲۳۴۵۶۷
    11
  • مرتبه*راهنما را مطالعه نمایید.
    12
  • پایه علمی*راهنما را مطالعه نمایید.
    13
  • ایمیل*آدرس پست الکترونیکی
    14
  • سوابق شغلی*به صورت خلاصه و مشخص ذکر نمایید. مثال: مدیر فنی شرکت نیکان (با ۸ سال سابقه)
    15
  • انتخاب حوزه دروس مورد علاقه جهت تدریس
    16

• - دروس حوزه الکترونیک دیجیتال (دیجیتال/مدارهای منطقی، برنامه‌نویسی، معماری کامپیوتر، میکروپروسسورها، تکنیک پالس و سیستم‌های دیجیتال ۱ و ۲)
    - دروس حوزه الکترونیک (الکترونیک ۱، ۲ و ۳، الکترونیک عمومی و تحلیل مدارهای الکترونیکی)
    - دروس حوزه مدارهای الکتریکی (مدارهای الکتریکی ۱ و ۲، تحلیل مدارهای الکتریکی)
    - دروس حوزه کنترل (کنترل خطی، کنترل صنعتی، کنترل دیجیتال، کنترل مدرن و کنترل غیرخطی)
    - دروس حوزه ماشین‌ و الکترونیک صنعتی (ماشین‌های ac و dc، ماشین ۳ فاز، ماشین ۱، ۲ و ۳، ماشین مخصوص، الکترونیک صنعتی)
    - دروس حوزه سیستم قدرت (مبانی سیستم، بررسی قدرت ۱ و ۲، حفاظت و رله)
    - دروس حوزه مخابرات سیستم (مخابرات ۱ و ۲، مدارهای مخابراتی، فیلتر و سنتز، سیگنال)
    - دروس حوزه مخابرات میدان (الکترومغناطیس، میدان، آنتن ۱ و ۲، مایکروویو)

هریک از حوزه‌های زیر، شامل هر دو دروس تئوری و آزمایشگاهی می‌باشد. بدین صورت که اگر استاد محترم تمایل به تدریس آزمایشگاه خاصی نداشته باشد، درس تئوری آن آزمایشگاه نیز برای وی در نظر گرفته نخواهد شد.
    17
  • انتخاب حوزه دروس*ضمن مطالعه راهنما، یک حوزه یا بیشتر را انتخاب نمایید. دقت فرمایید انتخاب هر آیتم در سمت چپ آن قرار دارد
    ۱- حوزه الکترونیک دیجیتال
    ۲- حوزه الکترونیک
    ۳- حوزه مدارهای الکتریکی
    ۴- حوزه کنترل
    ۵- حوزه ماشین‌ و الکترونیک صنعتی
    ۶- حوزه سیستم قدرت
    ۷- حوزه مخابرات سیستم
    ۸- حوزه مخابرات میدان
    18
  • سایر دروس رشته الکترونیک*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    منابع تغذیه
    خطوط انتقال مخابراتی
    شبکه‌های کامپیوتری
    اصول اندازه‌گیری
    فیزیک الکترونیک
    فیزیک مدرن
    مدارهای مجتمع cmos
    طراحی سیستم‌های ریزپردازنده‌ای
    19
  • سایر دروس رشته کاردانی*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    سیستم تلویزیون
    تلویزیون رنگی
    روشنایی فنی
    منابع تغذیه سوئیچینگ
    ایمنی در برق
    کارگاه سیم‌پیچی
    20
  • سایر دروس رشته قدرت*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    تأسیسات الکتریکی
    عایق و فشار قوی
    طرح خطوط هوایی انتقال
    طرح پست‌های فشار قوی
    تجهیزات پست
    تولید و نیروگاه
    21
  • سایر دروس رشته مخابرات*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    مخابرات بیسیم
    مخابرات نوری
    DSP
    شبکه‌های مخابراتی
    22
  • سایر دروس رشته کنترل*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    ابزار دقیق
    مبانی مکاترونیک
    جبر خطی
    23
  • سایر دروس*جهت اعلام آمادگی برای تدریس سایر دروس خارج از حوزه‌های فوق، یک درس یا بیشتر را انتخاب نمایید.
    آشنایی با مهندسی برق
    ریاضیات مهندسی
    احتمال مهندسی
    اقتصاد مهندسی
    24
  • امکانات سمعی و بصری*نام درس‌هایی که نیاز به امکانات سمعی و بصری دارند را درج نمائید.
    25
  • روزهای هفته جهت تدریس
    26
  • تعیین روز توسط مدیر گروه*در صورت عدم تفاوت روزهای هفته پاسخ «بلی» را انتخاب نمایید.
    27
  • اولویت اول*انتخاب کنید
    28
  • توضیحات (اولویت اول)*مثال: ساعت اول تا سوم
    29
  • اولویت دوم*انتخاب کنید
    30
  • توضیحات (اولویت دوم)*مثال: ساعت اول تا سوم
    31
  • اولویت سوم*انتخاب کنید
    32
  • توضیحات (اولویت سوم)*مثال: ساعت اول تا سوم
    33
  • اولویت چهارم*انتخاب کنید
    34
  • توضیحات (اولویت چهارم)*مثال: ساعت اول تا سوم
    35
  • آپلود فرم‌ها و فایل‌های ضروری
    36
  • - استادان مدعو جدید ضروریست پس از مطالعه راهنمای هر قسمت، نسبت به آپلود مدارک خود در این قسمت اقدام نمایند. - اعضای هیأت علمی متقاضی تغییر عکس پرسنلی خود در وبسایت دانشکده، می‌توانند عکس جدید خود را در این قسمت آپلود نمایند. - فرم‌ مربوط به استادان جدید، در وبسایت دانشکده بخش فرم‌های آنلاین موجود می‌باشد.
    37
  • سوابق آموزشی، پژوهشی و شغلی*برای استادان جدید الزامیست فایل فشرده (Rar یا Zip)
      38
    • عکس پرسنلی*فرمت JPG، با حجم بین 100 تا 400 کیلوبایت آپلود عکس برای وبسایت دانشکده