برگزاری کارگاه مدیریت بازاریابی و نحوه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در دانشگاه

مصاحبه با عضو هیأت علمی گروه الکترونیک جناب آقای دکتر میثم منسوب بصیری

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۲ کد : ۴۱۰۵ اخبار و رویدادها
مصاحبه با عضو هیأت علمی گروه الکترونیک جناب آقای دکتر میثم منسوب بصیری

دکتر میثم منسوب‌ بصیری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری است که در دانشکده‌ی مهندسی برق مشغول به تدریس می باشند. ایشان با اخذ مدارک دکترای الکترونیک و فوق لیسانس MBA، فرآیند تدریس خود را از سال ۱۳۸۳ در دانشگاه یادگار امام (ره) آغاز و در سال ۱۳۸۴ به عضویت هیأت علمی گروه الکترونیک دانشگاه نائل گشتند.

دکتر منسوب بصیری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، روند تدریس خود را در دروس سیستم‌های دیجیتال ۱ و ۲، معماری کامپیوتر، اصول میکروکامپیوترها، VHDL، طراحی سیستم‌های دیجیتال پیشرفته، میکروپروسسورهای پیشرفته، سنتز سیستم‌های دیجیتال و شبکه‌های میان ارتباطی در پیش گرفت.

منسوب بصیری از سال ۱۳۹۰ تمرکز خود را صرف فعالیت و پژوهش درحیطه‌ی انرژی آب و برق نمود. ایشان در حال حاضر نائب رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت هولدینگ پترو گاز خاورمیانه و مدیر عامل شرکت مهندسی سگال پردازش می‌باشند.

از برگزیده‌ترین دستاوردهای علمی وی که در سطح ملی درخشید، طراحی و ساخت تجهیزات هوشمندی به نام توپک هوشمند می‌باشد.

منسوب بصیری در ارتباط با طراحی و ساخت تجهیزات هوشمندی به نام توپک هوشمند بیان داشت: این سازه از این رو حائز اهمیت است که بازار استفاده از آن تنها برای جمهوری اسلامی ایران نیست و در کشورهایی مانند آمریکا، روسیه، آلمان و کشورهای چند ملیتی نظیر هلند کاربرد دارد. این تکنولوژی در حقیقت میتنی بر پرتاب با فشار سیال در خطوط لوله‌های نفت و گاز می‌باشد که کاربرد آن تشخیص عیوب و ناهنجاری‌های خط لوله می‌باشد و از مزایای آن می‌توان به جلوگیری از خطرات زیست محیطی و جانی اشاره کرد. پروسه‌ی ساخت و راه‌اندازی این پروژه شش سال به طول انجامیده است.

این پروژه در سال رونمایی خود، رتبه‌ی دوم جشواره‌ی خوارزمی، تقدیرنامه ویژه رئیس جمهوری و تقدیرنامه ویژه سازمان بین المللی آیسسکو (سازمان علمی جهان اسلام) را از آن خود کرد، همچنین دیگر افتخارات کسب شده در راستای این پروژه شامل موارد زیر است:

•  محصولات رونمایی شده در صنعت نفت به همراه بازدید مقام معظم رهبری از این محصولات
  • دریافت تقدیرنامه از جانب رئیس جمهوری وقت
  • برگزیده شدن طی دو سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر و استادیار نمونه از سوی مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف

ازدیگر فعالیت‌های دکتر منسوب بصیری در دوران معاونت پژوهشی دانشکده‌ی برق، برگزاری نخستین دوره‌ی ایده‌ی برتر می‌باشد. از موضاعات مورد تحلیل و بررسی در این دوره‌ها می‌توان به آموزش رزومه‌نویسی موفق، کاوشگری زبان بدن و معضل بیکاری دانشجویان برق اشاره داشت. از مهم‌ترین مسائلی که در این راستا مورد مطالعه قرار گرفت، تأثیرات عواملی بود که هویت جوانان را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد.

دکتر میثم منسوب بصیری در پایان افزودند: دانشجویانی که تمایل به حضور در شرکت‌های دانش‌بنیان دارند، در وهله‌ی اول اصول و مبانی کسب و کار و کارآفرینی را بیاموزند. به دنبال آن، زندگی‌نامه‌ی افرادی را مطالعه کنند که «مراحل از ابتدا تا پایان مسیر منجر به هدف» را پیموده‌اند.