شرکت تیم دانشکده مهندسی برق در مسابقه ملی طراحی و ساخت الکتروموتور پربازده

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۱ کد : ۴۷۳۲ اخبار و رویدادها

مسابقه ملی الکتروموتور پربازده، در سه مرحله طراحی مفهومی، طراحی اجزا و ساخت و در دو کلاس القایی و مدرن برگزار گردید. آزمون­‌های نهایی اولین دوره این مسابقات با حضور ۱۹ تیم از سراسر کشور در روز جمعه مورخ ۲۴ فروردین ماه ۱۳۹۷ در پژوهشگاه نیرو برگزار گردید. این آزمون در دو کلاس الکتروموتور القایی و الکتروموتور مدرن برگزار شد که در این بین ۵ تیم در کلاس القایی و ۱۴ تیم در کلاس مدرن حاضر شدند. تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری (سرپرست: جناب آقای دکتر بابائی، اعضا: جناب آقای دکتر احمری‌نژاد و جناب آقای دکتر رحمانی) نیز با طراحی و ساخت یک نمونه الکتروموتور القایی تکفاز به همراه سیستم درایو، یکی از ۱۹ تیم شرکت کننده این دوره از مسابقات بود.

آزمون‌های مسابقه از ساعت ۹ صبح آغاز گردید و تا ساعت ۱۷ عصر ادامه داشتند. تیم‌های دانشوران فردوسی، اسپادانا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری، دانشکده فنی ۱ از دانشگاه تهران و سورین صنعت در کلاس القایی شرکت داشتند و تیم‌های شرکت کننده در کلاس مدرن نیز تیم‌های دانشکده فنی ۲ از دانشگاه تهران، تیم گشتاور از دانشگاه صنعتی شریف، دیزاینر و مغناموتور از دانشگاه نوشیروانی بابل، سه تیم پیشگام موتور نصیر و موتور پلاس از دانشگاه خواجه نصیر الدین توسی، تیم ماکسول از دانشگاه شیراز، تیم کیالکتروموتور پارت، پی پی ام تی (ppmt) از اهواز، سویاب صنعت، فناوران جوان، طراحان نوین موتور و پویا از اصفهان در این دوره از مسابقات حضور داشتند. نتایج نهایی مسابقه و اعلام تیم‌های برتر این رویداد ملی بعد از محاسبات نتایج هریک از تیم‌ها از طریق سایت مسابقه به اطلاع شرکت‌کنندگان این رویداد خواهد رسید.

منبع خبر