برگزاری جلسه با اساتید حق‌التدریس دانشکده

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۸ کد : ۵۰۶۸ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه با اساتید حق‌التدریس دانشکده

جلسه آشنایی استادان حق‌التدریس با آئین‌نامه‌ها و مقررات آموزشی و موضوعات گزینشی و حراستی در قالب طرح پایش، با حضور دکتر خدیجه کلاته رئیس دبیرخانه هیئت علمی، مهندس داوود فراهانی مدیر کل حراست، مسئولین و مدیران گروه و جمعی از استادان مدعو دانشکده مهندسی برق در اتاق جلسات دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، دکتر میثم منسوب بصیری رئیس دانشکده مهندسی برق، ضمن خیر مقدم به حاضرین، هدف از برگزاری این جلسه را آشنایی با مقررات آموزشی و پژوهشی و همچنین آشنایی با برنامه‌ها و اهداف دانشکده برشمردند. ایشان موضوعات جلسه را در ۴ حوزه صلاحیت علمی، صلاحیت اخلاقی، رعایت آئین‌نامه‌ها و مقررات آموزشی و فعالیت‌های پژوهشی دسته‌بندی نمودند و به تشریح هر یک از آن‌ها پرداختند.

در ادامه دکتر خدیجه کلاته مسائل مربوط به آئین کلاسداری و حوزه دبیرخانه هیئت علمی را تشریح نمودند. همچنین مهندس داوود فراهانی موضوعات گزینشی و حراستی را برای استادان مدعو بیان نمودند. دکتر ناصر طالبی معاون دانشکده مهندسی برق نیز استادان مدعو را به شرکت در برنامه‌های دانشکده دعوت نمودند و از آقای مهندس محسن گل‌نراقی که از استادان مدعو دانشکده هستند و طراحی لوگوی دانشکده را بر عهده گرفتند، تشکر و قدردانی نمودند. در پایان جلسه نیز استادان مدعو به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند.