برگزاری اولین جلسه دفاع از رساله دکتری گروه برق- قدرت در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۶ کد : ۷۰۶۸ اخبار و رویدادها
اولین جلسه دفاع از رساله دکتری گروه برق- قدرت از دانشکده برق و کامپیوتر در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در روز دوشنبه مورخ ۹۹/۵/۱۳ ساعت ۹ صبح در اتاق دفاع دانشکده به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

اولین جلسه دفاع از رساله دکتری گروه برق- قدرت از دانشکده برق و کامپیوتر در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در روز دوشنبه مورخ ۹۹/5/۱۳ ساعت 9 صبح در اتاق دفاع دانشکده به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

جلسه دفاعیه با حضور دکتر امیر احمری نژاد بعنوان استاد راهنما، دکتر مقداد انصاریان بعنوان استاد مشاور و اعضای هیات داوران برگزار گردید.

گفتنی است دانشجو مهندس سید امیر منصوری موفق به اخذ دوره فرصت مطالعاتی 6 ماه در کشور پرتغال شده بود و با گذراندن این فرصت بیش از 3 مقاله ISI با کیفیت Q1 در مجلات معتبر ارائه داده است.